x
"El celler més petit del món"

Descripció

El celler de les Acàcies està situat dins el terme municipal d'Avinyó, a la zona nord de l'altiplà del Bages. Les 11 hectàrees de vinyes, es troben al voltant del celler, delimitat per pinedes, roures, alzines i arbustives com les brolles de romaní i bruc, que predominen als relleus que envolten la riera del Relat, que travessa la finca.
La seva filosofia com a elaboradors de vi, és aconseguir la màxima harmonia i expressivitat en tota la gamma de vins, reflectint les majors qualitats del fruit i del seu entorn natural.
Un dels principals objectius és aconseguir la millor matèria primera possible, mantenint un bon equilibri entre els recursos naturals i la productivitat de la vinya amb la mínima intervenció de labors o agents externs a la seva pròpia naturalesa.
Mantenint l’essència i esperit del Bages volen aportar valor i identitat a la zona i per això aposten per varietats autòctones com el Mandó, el Picapoll, el Sumoll o la Garnatxa i també per una selecció de varietats escollides per la seva excel·lent adaptació al seu territori. A Les Acàcies volen que cadascun dels seus vins tingui un marcat caràcter propi i que no deixi indiferent a ningú.

La visita

Per a les visites al celler tenim dos tipus d’activitats diferents disponibles:

· Visita Tast de 15€ per persona i 90min de duració (opció 1)
· Visita Maridatge de 25€ per persona i 120min de duració (opció 2)

En totes les opcions, un cop acabada la visita al celler, tastarem les tres referències de vi, i en el cas del maridatge, acompanyats d'alguns embotits i formatge Km0.

Disponibilitat

Els horaris de les visites són dos, a les 10: 00h o a les 12: 00h de dijous a dissabte. La visita té una durada de 90 minuts aproximadament. Els idiomes dels guiatges són en català, castellà o anglès.

Mínim per reserva: 2 persones Màxim per reserva: 20 persones
Dates programades
  • 20-07-2024 - 12:00
  • 27-07-2024 - 12:00
+ Info i reserves
Reserva on-line
box image box image box image box image box image box image box image

Aquesta activitat inclou

tast
Tast de vins

Comparteix a: