Del celler a la taula - amb aires de mar
Reserva on-line
Disponible
Preu des de
63.90€/persona
"Visita el Celler Mas de Sant Iscle i àpat a la marisqueria Can Ladis"
Descripció
Una visita guiada al Celler Mas de Sant Iscle amb el tast d'alguns dels seus vins, i un àpat "Costa Brava" al restaurant marisqueria Can Ladis.Transportant-nos al mar que fa 40 milions d'anys ocupava el Bages i que explica la formació de Montserrat, el Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l'Obac, l'acumulació de sal a Sallent, Súria i Cardona, o l'excepcionalitat de les coves del Toll i de Salnitre, aquesta proposta amb un menú de mar és una opció ben diferent a la comarca.
El celler escollit per combinar aquest menú de mar a Can Ladis, és el celler Mas de Sant Iscle, un celler situat en el mateix terme que el restaurant, Sant Fruitós de Bages, i amb una selecció de blancs molt interessants, com l'únic vi elaborat amb la varietat Gewürztraminer, l'emblemàtic picapoll o el sauvignon blanc.
L'àpat consta de:
Primer plat degustació
· Amanida de fruits secs i mató d’avellanes
· Seitó marinat amb guacamole
· Cloïsses marinera
· Cigaletes saltejades
· Navalla gratinada
Segon plat a triar
· Lluç palangre donostiarra o Corball amb crema de gambes
· Postres fets a casa
· Pa, aigua i Vi DO Pla de Bages
Aquest àpat forma part de la guia Restaurants amb DO que recull aquells menús que mariden la cuina del territori i els vins de la DO Pla de Bages.
Disponibilitat
De dimarts a diumenge.Les visites al celler són a partir de les 16h excepte el cap de setmana que poden ser de 9h a 12h i a partir de les 16:30h.
L'àpat al restaurant tant pot ser al migdia com al vespre (divendres i dissabtes).
També podeu fer la visita i l'àpat en dies diferents.
Cal reservar amb un mínim de 2 dies d'antelació. Mínim per reserva: 2 persones
+ Info i reserves
Reserva on-line
Aquesta activitat inclou
Tast de vins
Gastronomia