x
"una experiència autèntica i original"

Descripció

La iurta és una tenda de campanya feta de fusta i de lones de llana que utilitzen els nòmades de l’Àsia Central des de l’Edat Mitjana.

Està protegida per una grossa coberta de llana i és òptima per suportar canvis climàtics rigorosos. La forma és circular, amb un petit forat a la part superior que permet l’entrada de llum natural i la sortida de fums. A més, també té la funció de suportar els extrems de les bigues de fusta disposades de forma radial.

L’espai és ampli i confortable, fresc a l’estiu i càlid a l’hivern. L’optimització de la temperatura de la iurta s’aconsegueix augmentant o disminuint el nombre de cobertes que la recobreixen segons l’època de l’any.

Colltor és un dels últims cellers a formar part de la DO Pla de Bages, un celler petit on s'hi elaboren dos vins amb predomini del Merlot i el Syrah. La casa és, també, un allotjament rural, i la iurta, lleugerament apartada de la casa, un espai ideal per desconnectar i gaudir de la tranquil·litat i el silenci dels boscos i vinyes de Santa Maria d'Oló.

L'espai de la iurta té una zona de barbacoa ben equipada, i un lavabo amb dutxa amb escalfador solar. Sens dubte, les comoditats justes per gaudir d'una experiència en un espai diferent.

Aquest pack inclou
· 1 o 2 nits a la iurta
· Esmorzar
· Visita al celler i les vinyes de Colltor
· 2 ampolles de Clos Colltor

Disponibilitat

Tots els dies de l'any.
Consulteu disponibilitat amb la màxima antelació possible.
+ Info i reserves
Reserva on-line
box image box image box image box image box image

Aquesta activitat inclou

tast
Tast de vins
allotjament
Allotjament
Parelles
Parelles

Comparteix a:

Experiències relacionades