x
"a la falda del Collbaix i atentes a la mirada de Montserrat, aquestes vinyes configuren un paisatge màgic"

Descripció

Situat al peu del turó de Collbaix, amb unes magnífiques vistes de les vinyes, el Pla de Bages i Montserrat al fons, aquest celler és una referència per la seva producció ecològica i biodinàmica.

Les 6 hectàrees de vinya estan cultivades amb aquesta tècnica, així com també la resta de conreus que realitzen, l’olivera i els noguers. Comprendre, entendre i estimar la terra, és el què comenta el Josep Mª Claret al capdavant d’aquest projecte, i així és com ho transmet en les seves visites al celler.

Celler amb producció ecològica

Podeu veure i adquirir tots els seus vins a vinsdelbages.com

La visita

Descobriu com són una desena de vins en cada etapa de la seva vida i resseguiu el nostre celler tal i com ho fa el raïm. No cal ser un expert en vins, simplement tenir curiositat!

Iniciem la visita a l’era de les oliveres, on us donarem la benvinguda i us explicarem la nostra forma particular de treballar la terra de forma ecològica i biodinàmica, mentre fem un recorregut enmig de les vinyes.

Tot seguit, entrarem al celler per descobrir aspectes importants en l’elaboració del vi. En primer lloc ens aturarem a la sala de tines per tastar tres vins joves que es troben en fase primària d’elaboració.

Després, ja a la sala de sala de criança, tastarem els mateixos vins que havíem degustat a la sala de tines, però en un estat d’entre 7 i 8 mesos més avançats i en ple procés d’envelliment a en barriques.

I després d’aquest viatge per la vida d’un vi Collbaix, què millor que tastar-ne dos d’embotellats? La visita finalitzarà amb a la sala de tastos, amb degustació de dos vins Collbaix gamma alta. Els tastos aniran acompanyats de productes gastronòmics de proximitat

Disponibilitat

Dissabtes a les 11h, sempre que hi hagi un grup mínim.
Diumenges tancat. Consultar per altres dates.
Cal fer la reserva amb un mínim de 2 dies d'antelació.
Idiomes: català i castellà.
Mínim per reserva: 2 persones Màxim per reserva: 20 persones
+ Info i reserves
Reserva on-line
box image box image box image

Aquesta activitat inclou

tast
Tast de vins
Celler El Molí* Celler El Molí*

Comparteix a:

Altres experiències del celler