x
"Visita el Celler Cooperatiu d'Artés i àpat al Kursaal"

Descripció

La història i tradició d’un celler que va ser la primera cooperativa en l’elaboració de cava a l’estat espanyol seguit d'un àpat de temporada al restaurant Kursaal.

Aquesta experiència consta d'un fantàstic recorregut pel celler, les caves i la història d'aquesta cooperativa centenària, amb el tast de 7 vins i caves i productes de la seva agrobotiga, i d'un àpat al restaurant Kursaal Espai Gastronòmic a Manresa.

l'àpat consta de:
· Primer a escollir d'una selecció de primers plats de la carta
· Segon a escollir d'una selecció de segons plats de la carta
· Postres
· 2 copes de Vi DO Pla de Bages

No s'inclouen cafès ni digestius

Aquest menú inclou el plat de temporada dels Fogons Gastronòmics del Bages.

Igualment, aquest àpat forma part de la guia Restaurants amb DO que recull aquells menús que mariden la cuina del territori i els vins de la DO Pla de Bages.

Disponibilitat

De dilluns a diumenge.
Les visites al celler poden ser tant al matí com a la tarda.
L'àpat al restaurant tant pot ser al migdia com al vespre.
També podeu fer la visita i l'àpat en dies diferents.
Cal reservar amb un mínim de 2 dies d'antelació.
Mínim per reserva: 1 persones
Dates programades
  • 11-12-2022 - 11:00
  • 18-12-2022 - 11:00
  • 14-01-2023 - 11:00
  • 21-01-2023 - 11:00
  • 29-01-2023 - 11:00
+ Info i reserves
Reserva on-line
box image

Aquesta activitat inclou

tast
Tast de vins
gastronomia
Gastronomia
Caves Artium Kursaal

Comparteix a:

Experiències relacionades