Del celler a la taula - amb identitat
Reserva on-line
Disponible

Preu des de
41.90€/persona
"Visita el Celler Abadal i àpat al Mas de La Sala"
Descripció
El celler Abadal és un dels més importants de la DO Pla de Bages, amb una història que es remunta al segle XII i que podràs conèixer en aquesta visita que vé seguida d'un àpat de temporada al restaurant Mas de La Sala.Aquesta experiència consta d'una visita guiada al Celler Abadal amb el tast d'alguns dels seus vins, i un àpat al restaurant Mas de La Sala.
l'àpat consta de:
· Primer a escollir dels 3 primers plats suggerits de temporada
· Segon a escollir dels 3 segons plats suggerits de temporada
· Postres
· Vi DO Pla de Bages
No s'inclouen cafès ni digestius
Aquest menú inclou el plat de temporada dels Fogons Gastronòmics del Bages.
Igualment, aquest àpat forma part de la guia Restaurants amb DO que recull aquells menús que mariden la cuina del territori i els vins de la DO Pla de Bages.
Disponibilitat
Les visites al celler poden fer-se tots els caps de setmana i alguns dies entre setmana (consulteu visites programades)Per fer la visita a la tarda, consulteu disponibilitat.
L'àpat al restaurant tant pot ser al migdia com al vespre, de dilluns a diumenge.
També podeu fer la visita i l'àpat en dies diferents.
Idiomes: català, castellà i anglès.
Cal reservar amb un mínim de 2 dies d'antelació.
La visita és gratuïta pels menors de 12 anys. Mínim per reserva: 2 persones Màxim per reserva: 20 persones
Dates programades
- 18-04-2021 - 10:30
- 09-05-2021 - 10:30
+ Info i reserves
Reserva on-line



Aquesta activitat inclou

Tast de vins

Gastronomia

