x
"la gran festa del tomàquet"

Descripció

Sopar degustació amb productes del Bages, un dels actes de la Festa del Tomàquet 2019.

Sopar-degustació de 8 plats elaborats amb tomàquet i 2 copes de vins de la DO Pla de Bages.

• Gaspatxo de Tomàquet Mamella de Monja amb Cigronet de Mura i oli d’oliva verge extra Corbella
• Amanit de Tomàquet Rosa Ple amb bacallà esqueixat i oli d’oliva verge extra Verdal Manresa
• “Macaró” de Tomàquet de Marge amb albergínia blanca i anxova
• “Founde” de formatge blau de cabra ecològic de St Vicenç amb vi Picapoll, Tomàquets Cirerols i torrada
• Enfilall de conill de Viladordis amb Tomàquet Pebroter, fruits de l’horta de l’Anella Verda i salsa barbacoa
• “Aseta bagenca” de porc de Palou amb Tomàquet Bombeta 3 colors i salsa de iogurt
• “Mouse” de mató de Cabrianes amb melmelada de Tomàquet Cor de Bou i terra d’oreo
• “Mojito” de Tomàquet 4 cantons i ratafia bagenca
• 2 copes de vi DO Pla de Bages


PVP: 20€ anticipada / 25€ el mateix dia
Localització: Parc de la Seu
Organitza: Restaurant Mas de la Sala, restaurant Alberg de Castelladral,
restaurant Le Clandestin, Restaurant Cal Magre, Hostal Soler, Kursaal Espai
Gastronòmic i Bagesterradevins amb la col·laboració de la DO Pla de Bages
+ Info i reserves
box image

Aquesta activitat inclou

tast
Tast de vins
gastronomia
Gastronomia

Comparteix a:

Experiències relacionades